CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον κατά Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς: «Εύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να κάνει παιδιά μια ημέρα»


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Τζένιφερ Άνιστον κατά Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς: «Εύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να κάνει παιδιά μια ημέρα»
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Άνιστον στράφηκε κατά του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς για τη δήλωσή του «άτεκνες γυναίκες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς - υποψηφίου αντιπροέδρου των ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ - ο οποίος χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά, η Τζένιφερ Άνιστον τοποθετήθηκε δημόσια και τάχθηκε κατά του. Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος, θέλοντας να «χτυπήσει» την Κάμαλα Χάρις, που δεν έχει αποκτήσει παιδιά, είχε πει στο παρελθόν: «Άτεκνες μεσήλικες γυναίκες με γάτες, που είναι δυστυχισμένες στην προσωπική ζωή τους».

Η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να γίνει μητέρα, έμεινε άφωνη από τις οπισθοδρομικές και ακραίες απόψεις του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς και εξέφρασε την αντίθεσή της μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο IG. Η ηθοποιός παρέμεινε στο επίπεδό της και απάντησε στον υποψήφιο αντιπρόεδρο, δίνοντάς του τροφή για σκέψη.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα λόγια προέρχονται από τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Κύριε Βανς, εύχομαι η κόρη σας να έχει την τύχη να κάνει τα δικά της παιδιά μια ημέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στη μέθοδο της εξωσωματικής ως μια δεύτερη εναλλακτική. Γιατί εσείς προσπαθείτε να της το πάρετε και αυτό», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον.

Το εν λόγω κείμενο συνόδευσε με μια φωτογραφία του Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από τη συνέντευξη που είχε δώσει το 2021 στα Fox News και είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Οι ΗΠΑ διοικούνται από πλήθος γυναικών που είναι άτεκνες, έχουν γάτες και περνούν άθλια στη ζωή τους. Έχουν κάνει επίσης άθλιες επιλογές και επιδιώκουν να κάνουν κι όλη τη χώρα έτσι».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα γεγονός. Η Κάμαλα Χάρις, όπως και άλλοι, δεν έχουν δικά τους παιδιά και πως γίνεται να παραδώσουμε τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν μερίδιο σε αυτήν;». Να θυμίσουμε πως η Κάμαρα Χάρις είναι μητριά των δύο παιδιών του συζύγου της, που είναι σήμερα 29 και 25 χρονών. Ο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, που είναι 6,4 και 2 ετών.

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Το 2022, η Τζένιφερ Άνιστον είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της πόσο δύσκολο και πιεστικό ήταν για εκείνη να ακούει για τις φήμες εγκυμοσύνης της, ενώ είχε ξεκινήσει τη διαδικασία εξωσωματικής. «Όλα τα χρόνια που πέρασαν ήταν δύσκολα λόγω των φημών που κυκλοφορούσαν. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπαιρνα φάρμακα και είχα και αυτό. Θα έδινα τα πάντα, αν κάποιος με είχε συμβουλέψει να κάνω κατάψυξη ωαρίων. “Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου, μην το σκέφτεσαι”».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.