CELEBRITIES

Ο Diddy συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα


JTeam

17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Diddy συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα
Splash by Ideal Image
Ο Diddy βρίσκεται στα χέρια των αρχών από τη Δευτέρα (16/09)

Τους τελευταίους μήνες δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Diddy που αφορούν κακοποιητικές συμπεριφορές, σεξουαλικά εγκλήματα και trafficking. Πρώην συνεργάτες, γυναίκες που έβγαιναν μαζί του, άνθρωποι από το περιβάλλον του και σύντροφοι από το παρελθόν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που έχουν μιλήσει δημόσια για την παραβατική συμπεριφορά του.

Όλους αυτούς τους μήνες, η αστυνομία φαίνεται πως έκανε τη δική της έρευνα, προκειμένου να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να καταλήξει σε ένα πόρισμα, μετά τις αλλεπάλληλες κατηγορίες εις βάρος του. Πριν από μερικές εβδομάδες, οι αρχές είχαν εισβάλει στο σπίτι του για έλεγχο, αιφνιδιάζοντάς τον.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής λόγος της σύλληψής του, ωστόσο - όπως αναφέρεται στο «People» - το κατηγορητήριο είναι μεγάλο. Ο ράπερ συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση το βράδυ της Δευτέρας (16/09) σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, με τον ίδιο να είναι συνεργάσιμος και να υπακούει στις εντολές της αστυνομίας.

«Νωρίτερα σήμερα το βράδυ, ομοσπονδιακοί πράκτορες συνέλαβαν τον Sean Combs, βάσει σφραγισμένου κατηγορητηρίου που κατέθεσε η SDNY. Αναμένουμε να προχωρήσουμε για να ανοίξουμε το κατηγορητήριο το πρωί. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη την ώρα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Στο πλευρό του Diddy βρίσκεται ο δικηγόρος του, Μαρκ Αγκνιφίλο, ο οποίος δήλωσε «απογοητευμένος» από την κίνηση της αστυνομίας να συλλάβει τον πελάτη του. Εναντίον του ράπερ έχουν κατατεθεί επτά καταγγελίες, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τα πάντα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση είναι και η πρώην σύντροφός του, Κάσι.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί μια άδικη, κατά τη γνώμη μας, δίωξη. Ο Diddy είναι ένα μουσικό είδωλο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αγαπητός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένος φιλάνθρωπος που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργαζόμενος για την ανύψωση της μαύρης κοινότητας», δήλωσε ο συνήγορός του στο BBC.

Όλους αυτούς τους μήνες, ο Diddy έχει κατηγορηθεί για σωματεμπορία, βιασμό γυναικών και ομαδικό βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποιητική συμπεριφορά και ξυλοδαρμό. Μήπως - επιτέλους - ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.