CELEBRITIES

Diddy: 3 γυναίκες που τον κατήγγειλαν, μιλούν για τον βιασμό και την κακοποίηση τους - «Είναι άρρωστος»


JTeam

30 Μαΐου 2024

Diddy: 3 γυναίκες που τον κατήγγειλαν, μιλούν για τον βιασμό και την κακοποίηση τους - «Είναι άρρωστος»
Getty Images/Paras Griffin
«Ο Diddy έχει αφήσει πίσω του τόσα θύματα λόγω της ατιμώρητης αηδιαστικής συμπεριφοράς του εδώ και χρόνια»

Για πρώτη φορά, τρεις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Diddy για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, μοιράζονται δημόσια τις ιστορίες τους, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ισχυρίζονται ότι έζησαν από τον τράπερ. Μπορεί ως σήμερα να γνωρίζαμε ότι έχουν γίνει επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία κατά του Diddy, όμως τώρα οι γυναίκες μιλούν για τις τραυματικές εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Rolling Stone», το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και τα άλλα δύο στις αρχές του 2000. Η πρώτη γυναίκα, Τζόι Ντίκερσον-Νιλ, καταγγέλλει τον Diddy ότι τη νάρκωσε και τη βίασε μετά από συνάντησή τους για φαγητό το 1991.

«Δεν πρόκειται για χρήματα. Έχει να κάνει με το να βεβαιωθούμε ότι ο κόσμος θα δει ότι αυτός ο άνθρωπος που έφτασε στο επίπεδο του “ειδώλου” είναι στην πραγματικότητα άρρωστος και έχει αφήσει τόσα πολλά θύματα λόγω της ατιμώρητης αηδιαστικής συμπεριφοράς του εδώ και χρόνια», είπε αρχικά και αποκάλυψε για τον βιασμό της: «Με νάρκωσε, μου επιτέθηκε σεξουαλικά και με βίασε. Υπήρξα θύμα πορνογραφικού υλικού που έφτιαξε και διακινούσε ο Diddy μετά την επαφή».

Η δεύτερη καταγγελία προέρχεται από το μοντέλο Μακ Κίνεϊ, η οποία σημαδεύτηκε από αυτό το τραγικό γεγονός που συνέβη στις αρχές του 2000. «Το να δέχεσαι σεξουαλική επίθεση και να μην έχεις καμία προσφυγή είναι τόσο οδυνηρό. Ένιωθα σαν να πεθαίνω κάθε μέρα επειδή δεν είχα ακόμα τη δύναμη να βγω μπροστά. Ελπίζω ότι μιλώντας, μπορώ να βοηθήσω και άλλους επιζώντες να βγουν μπροστά και να αναζητήσουν δικαιοσύνη», εξομολογήθηκε. Εκείνη και ο Diddy γνωρίστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας Ανδρών στη Νέα Υόρκη και έπειτα την κάλεσε στο στούντιό του. Όταν πήγε, όλοι κάπνιζαν μαριχουάνα και έκανε και εκείνη το ίδιο. Ωστόσο, στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες παρενέργειες, υποστηρίζοντας πως ο Diddy τη νάρκωσε και μετά την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Η τρίτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Diddy αναφέρει πως τότε ήταν μόλις 17 ετών. Το 2003 έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τον τράπερ κι άλλους. «Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι μόνο ο Diddy, αλλά και όλοι όσοι έδρασαν μαζί του, σιώπησαν και κάλυψαν ενεργά τη συμπεριφορά του, που πρέπει να λογοδοτήσουν», τόνισε στην κατάθεσή της.

Κι ενώ αυτές οι καταγγελίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ένα μεγάλο σοκ, ο ίδιος ο Diddy αρνείται να τοποθετηθεί, με τον δικηγόρο του να αναφέρει δημόσια: «Ο κ. Combs δεν μπορεί να σχολιάσει διευθετημένες δικαστικές υποθέσεις, δεν θα σχολιάσει εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε ισχυρισμό που μαζεύει ο Τύπος από οποιαδήποτε πηγή, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι. Γνωρίζουμε ότι οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα και ως εκ τούτου έχουμε εμπιστοσύνη ότι οποιαδήποτε σημαντικά ζητήματα θα αντιμετωπιστούν στο κατάλληλο μέρος, όπου οι κανόνες διακρίνουν τα γεγονότα από τη μυθοπλασία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS