CELEBRITIES

Diddy: Κατηγορείται (και) για σωματεμπορία - Η συνεργασία της πρώην συντρόφου του με την αστυνομία


JTeam

5 Απριλίου 2024

Diddy: Κατηγορείται (και) για σωματεμπορία - Η συνεργασία της πρώην συντρόφου του με την αστυνομία
Splash by Ideal Image
Η πρώην σύντροφος του Diddy, Κάσι, βοηθάει τις αρχές στην έρευνα που γίνεται εις βάρος του

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα κατά του Diddy, μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για σεξουαλικά εγκλήματα. Η πρώην σύντροφός του, Κάσι, φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με τις αρχές προκειμένου να βοηθήσει στη διαλεύκανση αυτού του τεράστιου σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον μεγιστάνα της μουσικής.

Σύμφωνα με το «Page Six», η Κάσι συνεργάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με την αστυνομία, πριν ακόμα εκείνη εισβάλλει για έρευνα στα δύο κύρια σπίτια του Diddy, με το ένταλμα που είχε δοθεί. Ωστόσο, η Κάσι δεν είναι η μόνη που βοηθάει την αστυνομία, καθώς δημοσιεύματα θέλουν κι άλλες γυναίκες να βρίσκονται σε επαφή με τις αρχές στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης έρευνας κατά του τράπερ.

Να θυμίσουμε, πως η Κάσι ήταν η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Diddy για σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία διήρκησε 10 χρόνια. Στη μήνυσή της υποστήριζε ακόμα, ότι ο Diddy την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ με άλλους άνδρες, ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις τους.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ήταν επιρρεπής σε ανεξέλεγκτη οργή και συχνά την έδερνε, πριν από τον χωρισμό τους το 2018. Ο Diddy αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ένα εικοσιτετράωρο μετά τη μήνυση, ο τράπερ και η πρώην σύντροφός του έλυσαν το θέμα εξωδικαστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη μήνυση που γίνεται εναντίον του Diddy, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες, πρώην συνεργάτης του τον κατήγγειλε για ψυχική και σωματική κακοποίηση, ζητώντας αποζημίωση. Ειδικότερα, ο Ρόντνεϊ “Lil Rod” Τζόουνς ισχυρίστηκε πως τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, τον νάρκωνε και τον απειλούσε.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν καταθέσει εναντίον του Diddy, σύμφωνα με τη δικογραφία, και η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS