CELEBRITIES

Diddy: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας το 1991 – «Με νάρκωσε και με βίασε»


Ερασμία Αρβανιτά

24 Νοεμβρίου 2023

Diddy: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας το 1991 – «Με νάρκωσε και με βίασε»
Splash News
Η ενάγουσα καταγγέλλει ότι η επίθεση συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με τον Diddy 

Λίγες ημέρες αφότου ο Diddy κατέληξε σε διακανονισμό με την πρώην σύντροφό του, Κάσι, η οποία του έκανε μήνυση για βιασμό, σωματεμπορία και κακοποίηση, ο ράπερ βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα μήνυση.

Tώρα, μία ακόμη γυναίκα με το όνομα Τζόι Ντίκερσον-Νιλ, κατηγορεί τον Diddy ότι τη νάρκωσε και τη βίασε όταν ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, το 1991.

Οι δικηγόροι της ενάγουσας υποστηρίζουν ότι η Τζόι έπεσε θύμα revenge porn, καθώς ο ράπερ φέρεται να βιντεοσκόπησε όσα συνέβησαν και μοιράστηκε το περιεχόμενο με άλλους στη μουσική βιομηχανία.

Σύμφωνα με τον Τζόναθαν Γκόλντχιρς, δικηγόρο της Τζόι Ντίκερσον-Νιλ, η γυναίκα γνώριζε τον Diddy μέσω κοινών φίλων, ενώ είχε ακούσει για την υποτιθέμενη «κακομεταχείριση γυναικών» από τον ίδιο. Σε σχετικό δελτίο Τύπου που έστειλε ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος στο People, αναφέρεται ότι όταν βγήκαν ραντεβού, η Τζόι συμφώνησε «απρόθυμα», ενώ υποστηρίζεται ότι ναρκώθηκε αφού άφησε το ποτό της στο τραπέζι με τον Diddy και σύντομα δεν μπορούσε να σταθεί ανεξάρτητα ή να περπατήσει.

Μέρες αργότερα ένας φίλος της αποκάλυψε ότι είχε δει το sex tape μαζί με άλλους άντρες, με την Τζόι να ρωτά πόσοι άλλοι το είδαν, και εκείνος να της απαντά όλοι. Η μήνυση περιγράφει ότι μετά την καταγγελλόμενη επίθεση η ζωή της Τζόι πήρε «την κάτω βόλτα». Η ίδια αποκάλυψε ότι μετά από αυτά είχε ψυχικά προβλήματα και εγκατέλειψε το κολέγιο.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Diddy

Σύμφωνα με το People, ο Diddy αρνείται κάθε κατηγορία, υποστηρίζοντας μάλιστα πως το φερόμενο θύμα κατασκεύασε την ιστορία. «Αυτή η μήνυση της τελευταίας στιγμής είναι ένα παράδειγμα του πώς ένας καλοπροαίρετος νόμος μπορεί να ανατραπεί. Η ιστορία της Τζόι Ντίκερσον-Νιλ είναι κατασκευασμένη και μη αξιόπιστη», σημείωσε αρχικά εκπρόσωπος του ράπερ.

«Ο Diddy δεν της επιτέθηκε ποτέ και η γυναίκα εμπλέκει εταιρείες που δεν υπήρχαν. Αυτή είναι μια υπόθεση αρπαγής χρημάτων και τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.