CELEBRITIES

Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση - Οι κατηγορίες από το 2015


JTeam

23 Νοεμβρίου 2023

Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση - Οι κατηγορίες από το 2015
splashnews.com
Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2015

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. Μια γυναίκα, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε μέσα σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη το 2015.

Η γυναίκα είχε βγει με μια φίλη της για φαγητό και καθόντουσαν στο παραδίπλα τραπέζι από τον Φοξ και τον Μάρκ Μπιρνμπάουμ, τον συνιδρυτή της Catch Hospitality Group. Γύρω στη 01:00 το βράδυ οι γυναίκες προσεγγίζουν το τραπέζι του ηθοποιού και του ζητούν αυτόγραφο. Η απάντηση που έδωσε σύμφωνα με την γυναίκα ήταν «Φυσικά μωρό μου, τα πάντα για σένα» και στη συνέχεια έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες. Το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει πως ο Τζέιμι Φοξ φαινόταν μεθυσμένος.

Jenny.Gr
splashnews.com

Στη συνέχεια η γυναίκα ανέφερε πως ο ηθοποιος της είπε πως «Έχεις κορμί μοντέλου» και «Μυρίζεις τόσο ωραία» ενώ ύστερα την τράβηξε από το χέρι και την πήγε στην πίσω μεριά της ταράτσας. Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε πως μόλις βρέθηκαν οι δύο τους σε απομονωμένη περιοχή, ο Φοξ άρχισε να έρχεται κοντά, να βάζει και τα δύο του χέρια στη μέση της και να της χαϊδεύει το στήθος. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει, είδε έναν security, αλλά μόλις αυτός συνειδητοποίησε τι συμβαίνει απλά απομακρύνθηκε. Η γυναίκα αναφέρει επίσης πως ο Φοξ της άγγιξε στα γεννητικά όργανα. Περίπου εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε η φίλη της από τη γωνία και τότε μόνο ο Τζέιμι Φοξ απομακρύνθηκε, περνώντας δίπλα από τον security λες και δε συμβαίνει τίποτα.

Η γυναίκα αυτή μηνύει τον Φοξ, αλλά και το εστιατόριο για αποζημίωση ισχυριζόμενη ότι χρειάστηκε να πάει σε γιατρούς και να πάρει αγωγή, καθώς ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά. Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι του Φοξ αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με τις κατηγορίες της γυναίκας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.