CELEBRITIES

Ο Στίβεν Τάιλερ κατηγορείται (ξανά) για σεξουαλική κακοποίηση - Σε 17χρονη, το 1975


Ερασμία Αρβανιτά

3 Νοεμβρίου 2023

Ο Στίβεν Τάιλερ κατηγορείται (ξανά) για σεξουαλική κακοποίηση - Σε 17χρονη, το 1975
Splash News
Αυτή τη φορά, μία γυναίκα κατηγορεί τον Στίβεν Τάιλερ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά τη δεκαετία του ’70 

Ο frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, είναι αντιμέτωπος με δεύτερη αγωγή για σεξουαλική επίθεση, με την ενάγουσα, Τζιν Μπελίνο, να καταγγέλλει ότι τη φίλησε και τη θώπευσε παρά τη θέλεσή της, όταν η ίδια ήταν έφηβη και ο Στίβεν Τάιλερ ήταν 27 ετών.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, το καλοκαίρι του 1975, η Μπελίνο, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, βρισκόταν για επίδειξη μόδας στο Μανχάταν, όταν φίλη της κανόνισε να συναντήσουν τους Aerosmith σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την αγωγή, η Μπελίνο, ο Τάιλερ και άλλα μέλη της μπάντας και συνεργάτες τους είχαν βγει για περίπατο, όταν κάποια στιγμή εκείνη του έκανε μια ερώτηση για έναν στίχο, που τον εκνεύρισε και την έσπρωξε με το ζόρι μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Περιγράφοντας λεπτομερώς το τι ακριβώς συνέβη, η Μπελίνο υποστήριξε στη μήνυση ότι ο Τάιλερ «έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό της».«Έβαλε τα χέρια του στο σώμα της, στο στήθος, στους γλουτούς και στα γεννητικά της όργανα. Μετακίνησε και αφαίρεσε τα ρούχα και την καθήλωσε στον τοίχο του τηλεφωνικού θαλάμου».

Οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν και γελούσαν. Κανένας τους δεν παρενέβη. Η ενάγουσα δήλωσε ότι προσπάθησε να απελευθερωθεί πιάνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ έπειτα βγήκε γρήγορα από τον τηλεφωνικό θάλαμο «σοκαρισμένη και φοβισμένη».

Δεύτερη επίθεση στο ξενοδοχείο

Μετά από αυτή την επίθεση, η Μπελίνο δήλωσε ότι συνέχισε να περπατά με τη συνοδεία μέχρι το ξενοδοχείο. Η ίδια θα έφευγε με τη φίλη της για το σπίτι και δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει μόνη της τα έξοδα.

Μόλις μπήκαν στο ξενοδοχείο, είπε ότι ο Τάιλερ την κάρφωσε και πάλι στον τοίχο. «Έβαλε τη γλώσσα του στον λαιμό της και άρχισε να τη θωπεύει», ενώ άλλοι ήταν εκεί και παρακολουθούσαν. Η ίδια γνωστοποίησε ότι αντιστάθηκε και πάλι, τραβώντας τα μαλλιά του Τάιλερ.

Με την αγωγή η Τζιν Μπελίνο διεκδικεί αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ακόμη υποφέρει από τη σεξουαλική επίθεση, σωματικά και ψυχικά. Στην αγωγή αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι νοσηλεύτηκε και πήρε φάρμακα εξαιτίας του περιστατικού, όπως και ότι ακόμη ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να το αντιμετωπίσει.

Τον περασμένο χρόνο, άλλη μία γυναίκα κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική επίθεση. Πρόκειται για την Τζούλια Χόλκομπ Μίσλεϊ, που όταν ήταν 16 ετών είχε σχέση με τον τραγουδιστή, επίσης τη δεκαετία του ‘70.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.