CELEBRITIES

Η Νικόλ Κίντμαν μιλάει για το bullying που βίωσε στην εφηβεία της: "Ήθελα να είμαι 1,58 με καμπύλες"


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2024

nicole-kidman-bullying
Splash by Ideal Image
Η Νικόλ Κίντμαν σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για το bullying που δέχτηκε στην εφηβεία της

Η Νικόλ Κίντμαν αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του Χόλιγουντ. Σήμερα, διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της και αν ρίξει μια γρήγορη ματιά πίσω της, θα νιώσει υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την καριέρα που έχει χτίσει. Μπορεί οι ημέρες της να μην ήταν πάντα φωτεινές, ωστόσο στο τέλος έβρισκε τον τρόπο να επιτύχει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «In Vogue:The 90s», η Νικόλ Κίντμαν γύρισε τον χρόνο πίσω στην εφηβεία της και μίλησε για το bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της. Ο λόγος; Η εμφάνισή της. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε γρήγορη ανάπτυξη και έτσι πριν ακόμα ξεκινήσει το Λύκειο είχε φτάσει σχεδόν στο 1,80.

Η Νικόλ Κίντμαν βίωσε bullying στην εφηβεία της λόγω του ύψους της

«Θέλω να πω, ήμουν ένα κοκκινομάλλικο, ανοιχτόχρωμο κορίτσι που ήταν σχεδόν 1,80 στην ηλικία των 14 ετών. Με πείραζαν και δεν ήταν ωραίο», παραδέχτηκε η Νικόλ Κίντμαν, ανασύροντας στο μυαλό της μνήμες από εκείνη την περίοδο της ζωής της. Η ηθοποιός είχε δυσκολευτεί αρκετά να διαχειριστεί τη συμπεριφορά των συμμαθητών της και ευχόταν να ήταν αλλιώς.

«Το πιστεύετε; Όλη μου τη ζωή, ήθελα να είμαι 1,58 με καμπύλες και ξαφνικά, το να είμαι 1,80, εντελώς κοκαλιάρα και με στήθος πλάκα ήταν γι' αυτούς: "Τέλεια, μπορούμε να σε ντύσουμε"», περιέγραψε η ηθοποιός, μεταφέροντας όσα άκουγε από τους σχεδιαστές μεγάλων οίκων μόδας. «Κάθε φορά που μου δινόταν πρόσβαση σε όλο αυτόν τον κόσμο, αισθανόμουν σαν ένα μικρό κορίτσι που του δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε αυτό το είδος φανταστικού κόσμου», παραδέχτηκε.

Το 1990, η Νικόλ Κίντμαν έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, όπου μαζί με τον Τομ Κρουζ πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Days of Thunder». Τότε, ήταν μόλις 23 ετών και οι πύλες της μόδας και του κινηματογράφου είχαν ανοιχτεί μπροστά της.

Να σημειωθεί, πως σκοπός του ντοκιμαντέρ «In Vogue:The 90s» είναι να δείξει στον κόσμο τι επικρατούσε στη βιομηχανία της μόδας την εποχή που μεσουρανούσαν τα top models και να εξετάσει τη διαρκή επίδρασή της στην αντίληψή μας για την ομορφιά.

Πριν από μερικές δεκαετίες, οι ψηλόλιγνες σιλουέτες ήταν αυστηρά εκείνες που είχαν θέση σε αυτόν τον χώρο. Με την πάροδο των χρόνων, οι στερεοτυπικές αντιλήψεις έχουν αρχίσει σε έναν μεγάλο βαθμό να εκλείπουν, δίνοντας τη θέση τους στη συμπερίληψη και στην αποδοχή κάθε σώματος ανεξάρτητα από το βάρος και το ύψος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.