CELEBRITIES

H Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - και ξεναγό σε βάλτους με αλιγάτορες - Τζέρεμι Ντουφρένς


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2024

H Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - και ξεναγό σε βάλτους με αλιγάτορες - Τζέρεμι Ντουφρένς
Splash by Ideal Image
Η Λάνα Ντελ Ρέι και ο Τζέρεμι Ντουφρένς είναι και επισήμως παντρεμένοι

Μία πολύ όμορφη και ρομαντική στιγμή μακριά από τη βαβούρα της πόλης έζησαν η Λάνα Ντελ Ρέι και ο Τζέρεμι Ντουφρένς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην εξοχική Λουιζιάνα, έχοντας στο πλευρό του λίγους, αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

Η τραγουδίστρια έφτασε στον χώρο του μυστηρίου συνοδευόμενη από τον πατέρα της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail. Φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό και έχοντας μια κορδέλα στα μαλλιά της, συνάντησε τον αγαπημένο της, λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ο Τζέρεμι Ντουφρένς, ο οποίος είναι ξεναγός σε βάλτους με αλιγάτορες, επέλεξε για την ημέρα του γάμου του ένα σκούρο κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και καφέ παπούτσια.

Η Λάνα Ντελ Ρέι μετά τον γάμο της με τον Τζέρεμι Ντουφρένς

Η τοποθεσία που πραγματοποιήθηκε το μυστήριο καθόλου τυχαία δεν είναι, αφού αυτή η υδάτινη περιοχή έξω από τη Νέα Ορλεάνη αποτελεί το σημείο, όπου ο Τζέρεμι Ντουφρένς κάνει καθημερινά τις ξεναγήσεις του. Μάλιστα, σε μια τέτοια ξενάγηση γνώρισε και την Λάνα Ντελ Ρέι το 2019, όταν η τραγουδίστρια συμμετείχε σε μία από τις αποστολές του. Μπορεί η σχέση τους να αποκαλύφθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, ωστόσο μετράει αρκετό καιρό. Φαίνεται πως η γνωριμία έφερε τη φιλία και η φιλία οδήγησε στον έρωτα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους. Αυτό, ωστόσο, που έχει προκαλέσει αίσθηση στα διεθνή μέσα, είναι το ιδιαίτερο επάγγελμα του συζύγου της, ο οποίος συναναστρέφεται καθημερινά με αλιγάτορες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.