CELEBRITIES

H Λάνα Ντελ Ρέι για τη μητρότητα και τις σχέσεις: «Οι άνθρωποι, σου αποκαλύπτουν πτυχές τους, πολλά χρόνια μετά»


Τόνια Τζάφερη

4 Δεκεμβρίου 2023

H Λάνα Ντελ Ρέι για τη μητρότητα και τις σχέσεις: «Οι άνθρωποι, σου αποκαλύπτουν πτυχές τους, πολλά χρόνια μετά»
IG @lanadelrey
Μια νοσταλγική ματιά, στις σχέσεις και τις απόψεις της Λάνα Ντελ Ρέι, μέσα από τα λόγια της

Τη γνωρίσαμε ως αθεράπευτα ρομαντική. Ως εκείνη που συμβολίζει την μελαγχολία, τη νοσταλγία και την κατάθλιψη. Η μουσική της έκανε αίσθηση και άγγιξε πολύ, -ερωτευμένους και μη. Σήμερα η Λάνα Ντελ Ρέι, μπορεί να μη θυμίζει σε πολλά, τη γυναίκα που γνωρίσαμε πριν από δέκα χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το 2013 το τραγούδι της «Summertime Sadness», ωστόσο εξακολουθεί να μας θυμίζει, πόσο μάταιες μπορεί να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, και πόσες επιθυμίες ή έρωτες, μένουν ανεκπλήρωτοι.

Jenny.Gr
IG @lanadelrey

Τα λόγια της Ντελ Ρέι για την απόκτηση παιδιών

Αυτή τη φορά, η Ντελ Ρέι επέστρεψε με μια νέα συνέντευξη, στους Sunday Times, στην οποία μίλησε για πρώτη φορά περί μητρότητας και οικογένειας. Η 38χρονη ερμηνεύτρια, δήλωσε πως «υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που έχω να εξερευνήσω. Μάλλον γι' αυτό ο Θεός δεν μου έχει δώσει ακόμη παιδιά».

«Επειδή έχω να δω και να εξερευνήσω ακόμη πολλά. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κάνει τα πάντα, που έχουν "τεστάρει τα νερά". Μπορεί αυτό να τους έκαψε, όπως κάηκαν τα φτερά του Ίκαρου, αλλά είμαι πρόθυμη και εγώ να φτάσω εκεί», είπε η Ντελ Ρέι, προσθέτοντας ως συνήθως μια αλληγορία στα λόγια της.

Παρά τις δηλώσεις αυτές, πρόσθεσε πως σκοπεύει κάποια στιγμή στη ζωή της να αποκτήσει παιδιά. «Βλέπω την μητρότητα να έρχεται και για μένα. Θα δούμε πότε, θα δούμε τι είναι αυτό που θα μου κάψει τα φτερά», είπε. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση πως είναι χωρισμένη και single. Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι, ένα υπέροχο cover στο κλασικό “Take Me Home, Country Roads” του John Denver.

Jenny.Gr
Splash News

Ο λόγος που χώρισε με τον πρώην σύντροφό της

Αναφερόμενη στον χωρισμό της, είπε πως ο πρώην σύντροφος της, ήθελε την Λάνα, που εκείνος είχε χτίσει στη φαντασία του, και όχι το ποια ήταν η ίδια στην πραγματικότητα. Αυτή μπορεί να ήταν μια σκληρή συνειδητοποίηση για την ίδια, ωστόσο έπρεπε να γίνει. «Μαθαίνω, αρχίζω να μαθαίνω τι πραγματικά θέλω», είχε προσθέσει πρόσφατα, αναφερόμενη στην ερωτική της ζωή. Στην τελευταία της συνέντευξη, μίλησε και για την δημοσιότητα και την φήμη, κάτι το οποίο την έχει δυσκολέψει πολύ στη ζωή της.

«Η φήμη είχε πολύ μεγάλο και αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική μου υγεία», είπε η Ντελ Ρέι. «Πρέπει να φροντίζεις πραγματικά τον εαυτό σου, γιατί το να είσαι στη δημοσιότητα, είναι σαν να χτίζεις το σπίτι σου στην άμμο. Όλα κινούνται».

Για το τέλος κρατήσαμε μια φράση της, η οποία αξίζει να σου μείνει:

«Οι άνθρωποι αποκαλύπτουν τις πραγματικές πτυχές του εαυτού τους, ακόμη και χρόνια μετά την γνωριμία σας. Γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ καλά προσγειωμένη και να πατάς καλά στα πόδια σου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Λάνα Ντελ Ρέι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.