CELEBRITIES

Η Lana del Rey άργησε μισή ώρα στο Glastonbury, της έκλεισαν το μικρόφωνο και συνέχισε να τραγουδά το κοινό


JTeam

26 Ιουνίου 2023

Η Lana del Rey άργησε μισή ώρα στο Glastonbury, της έκλεισαν το μικρόφωνο και συνέχισε να τραγουδά το κοινό
Αν και υπήρξαν αντιδράσεις, οι πιστοί fans της δεν πτοήθηκαν

Η Lana del Rey προκάλεσε τεράστια απογοήτευση στους χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν στο Glastonbury Festival για να τη δουν. Η Αμερικανίδα μουσικός καθυστέρησε 30 λεπτά και απολογήθηκε στο κοινό, λέγοντας ότι αιτία ήταν τα μαλλιά της, που της παίρνουν πολλή ώρα για να φτιαχτούν. Θα μπορούσες να πεις ψέματα βρε Lana μου κι εσύ.

«Αν μάς κόψουν το ρεύμα, εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά», τους είπε, όπως και έγινε μία ώρα μετά την έναρξη του σόου της. Τα μεσάνυχτα, οι οθόνες μαύρισαν και το μικρόφωνό της έκλεισε, γιατί λογικά θα υπάρχει αυστηρότητα στους κανονισμούς τους φεστιβάλ, για την ώρα λήξης.

Κάθισε λοιπόν ξυπόλητη στην άκρη της σκηνής, πέταξε τα ακουστικά της και ξεκίνησε να τραγουδά "Summertime Sadness", ενώ μέσω γουχαϊσμάτων. Παρόλα αυτά, υπήρξαν πολλοί θαυμαστές που συνέχισαν να τραγουδούν α καπέλα μαζί της, ενώ εκείνη δεν ακουγόταν, και δεν τους πείραξε που χάθηκε η μισή συναυλία. Αν δεν καθόσουν βέβαια μπροστά στο κάγκελο, δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσεις τι έχει να σου πει, χωρίς μικρόφωνο.

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην σκεφτούμε ότι όλο αυτό ήταν ενδεχομένως ενορχηστρωμένο, εφόσον είχε παραπονεθεί μέρες πριν, για την αφίσα του φεστιβάλ. Την έβαλαν στη δεύτερη σκηνή χωρίς ανακοίνωση, ενώ έβαλαν σε καλύτερη θέση τους Arctic Monkeys, Elton John και Guns' n' Roses. Επίσης, έκανε ηλεκτρονικό τσιγάρο μεταξύ των τραγουδιών, ενώ υπάρχουν νέοι κανονισμοί του Glastonbury για ανάλογες συσκευές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.