CELEBRITIES

H Kourtney Kardashian αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2023

H Kourtney Kardashian αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει
Instagram/ @Kourtney Kardashian
H Kourtney Kardashian και ο Travis Barker περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Landon Barker περιμένουν το πρώτο τους παιδί, 6 μήνες αφού δήλωσε πως σταμάτησε τις προσπάθειες να μείνει έγκυος με εξωσωματική, μια διαδικασία που της προκαλούσε μεγάλη θλίψη και αγωνία, όπως είχαν δηλώσει.

Σχεδόν πριν μια εβδομάδα, η Kourtney αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα στη συναυλία των Blink-182, το band του συζύγου της, στο L.A με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Η ίδια σήκωσε ένα μεγάλο πλακάτ στο οποίο έγραφε «Travis είμαι έγκυος» και φυσικά προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη. Μόλις ο μελλοντικός πατέρας είδε το πλακάτ, κατέβηκε στο κοινό και την πήρε αγκαλιά. Τώρα το ζευγάρι
αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Φυσικά δεν περιμέναμε μια απλή αποκάλυψη αλλά όπως μας έχουν συνηθίσει μια αποκάλυψη με concept. Η Kourtney κάθισε στα πόδια του συζύγου της, ενώ ο Travis άρχισε να παίζει ντραμς και όταν ξαφνικά σταμάτησε τότε πετάχτηκαν στον ουρανό μπλε κορδέλες και κομφετί. Το μωρό λοιπόν θα είναι αγόρι και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να. ζητωκραυγάζουν. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Jenny.Gr
Instagram/ @Kourtney Kardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.