CELEBRITIES

H Kourtney Kardashian δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της μετά την (επική) ανακοίνωση


JTeam

19 Ιουνίου 2023

H Kourtney Kardashian δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της μετά την (επική) ανακοίνωση
@kourtneykardashian
Ο Travis Barker παίζει ντραμς πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά της

Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Landon Barker περιμένουν το πρώτο τους παιδί, 6 μήνες αφού δήλωσε πως σταμάτησε τις προσπάθειες να μείνει έγκυος με εξωσωματική, μια διαδικασία που της προκαλούσε μεγάλη θλίψη.

Η Kourtney αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα στη συναυλία των Blink-182, το band του συζύγου της, στο L.A. Εκεί σήκωσε ένα μεγάλο πλακάτ στο οποίο έγραφε «Travis I'm pregnant», δηλαδή «Travis είμαι έγκυος» και φυσικά προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη. Μόλις ο μελλοντικός πατέρας είδε το πλακάτ, κατέβηκε στο κοινό και πήρε αγκαλιά την Kourtney.

Η Kourtney Kardashian εμπνεύστηκε την ιδέα από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «All The Small Things» των Blink-182, που κυκλοφόρησε το 1999 και στο οποίο μια φαν του συγκροτήματος φαίνεται να κρατάει αντίστοιχα ένα χαρτόνια με γραμμένο το μήνυμα «Travis I'm Pregnant».

Mετά από αυτή την πολυσυζητημένη ανακοίνωση εγκυμοσύνης το ζευγάρι δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. «Γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού», έγραψε η Kardashian στην ανάρτηση στο Instagram.

Πηγή δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό People για την εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian: «Είναι πολύ ενθουσιασμένη. Έκλαιγε από χαρά όταν το είπε στην οικογένειά της. Όλοι το ήξεραν εδώ και καιρό κι είναι τόσο χαρούμενοι για εκείνη. Ανυπομονεί να ξαναγίνει μαμά. Τα μεγαλύτερα παιδιά της είναι επίσης ενθουσιασμένα με το μωρό».

Jenny.Gr
@kourtneykardashian

Η Kardashian έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Reign Aston, 8 ετών, και Mason Dash, 13 ετών, καθώς και μια κόρη, την Penelope Scotland, 10 ετών, με τον πρώην της Scott Disick, ενώ ο Travis Barker έχει επίσης τρία παιδιά με την πρώην του, Shanna Moakler- έναν 19χρονο γιο, τον Landon και δυο κόρες, την 17χρονη Alabama και την θετή Atiana, 24 ετών.

«Η Kourtney προσευχόταν γι' αυτό. Ήθελε ένα μωρό με τον Travis από τότε που άρχισαν να βγαίνουν. Προσπαθεί να μείνει έγκυος εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ήταν εξαντλητικό», πρόσθεσε η πηγή.

Jenny.Gr
@kourtneykardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.