UPDATE #NOW

Subset Festival: Ένα νέο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής καταλαμβάνει το Ωδείο Αθηνών


JTeam

4 Ιουνίου 2023

Subset Festival: Ένα νέο φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής καταλαμβάνει το Ωδείο Αθηνών
Το Subset Festival του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το Ωδείο Αθηνών, φέρνει σε διάλογο διαφορετικές εκδοχές σύγχρονης μουσικής γραφής και παρουσίασης ενσωματώνοντας μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών έργων

Αντλώντας τον τίτλο του από έναν μαθηματικό όρο (υποσύνολο ⊆), το Subset Festival, που διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το Ωδείο Αθηνών, φέρνει σε διάλογο διαφορετικές εκδοχές σύγχρονης μουσικής γραφής και παρουσίασης ενσωματώνοντας μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών έργων. Από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου, οι χώροι του Ωδείου φιλοξενούν εναλλάξ μουσικά σχήματα, ηχητικές και οπτικές εγκαταστάσεις και περφόρμανς, σε μια πολυπρισματική μουσική πλατφόρμα. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, παρουσιάζουν τo έργο τους στην Αθήνα και συνομιλούν μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας ένα πληθωρικό μουσικό τοπίο.

To Subset περιλαμβάνει δύο αναθέσεις σε σύγχρονα ελληνικά σύνολα, τους ΤΕΤΤΤΙΞ και τους Trigger Happy, οι οποίοι δημιουργούν δύο νέα έργα-εγκαταστάσεις στη Νέα Σκηνή του Ωδείου Αθηνών ειδικά για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.