CELEBRITIES

Η Τζένι Γκαρθ μιλά για τις δύο αποβολές της: "Ένιωθα ντροπή που δεν μπορούσα να κρατήσω ένα παιδί από τον άνδρα που αγαπούσα"


JTeam

5 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένι Γκαρθ μιλά για τις δύο αποβολές της: "Ένιωθα ντροπή που δεν μπορούσα να κρατήσω ένα παιδί από τον άνδρα που αγαπούσα"
Instagram
Η πρώτη εγκυμοσύνη τερματίστηκε ενώ ήταν τεσσάρων μηνών και η δεύτερη στον ενάμιση μήνα

Η Τζένι Γκαρθ μόλις πρόσφατα αποκάλυψε ότι είχε δύο διαδοχικές αποβολές λίγο μετά το γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Ντέιβ Άμπραμς.

Η ηθοποιός που ανέβηκε γρήγορα στον αφρό της δημοσιότητας εξαιτίας του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην all time classic αγαπημένη σειρά, «Beverly Hills, 90210» και ο συνάδελφός της, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015.

Τώρα, οι δυο τους, μέσα από ένα επεισόδιο του podcast, «I Choose Me With Jennie Garth» μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια για την απώλεια των παιδιών τους.

«Ήταν υπερβολικό να κυοφορώ ένα παιδί που δεν είχε παλμό»

«Έμεινα έγκυος», είπε η Τζένι Γκαρθ, τονίζοντας πώς συνέβη τον πρώτο μήνα που παντρεύτηκαν και ο Ντέιβ Άμπραμς πρόσθεσε: «Πήγαμε μήνα του μέλιτος στο Κάρμελ του Μοντερέι και δύο εβδομάδες αργότερα ήσουν έγκυος. Πήγαμε στη γυναικολόγο σου, τη Νάνσυ και ήμασταν έτοιμοι. Και αυτό κράτησε σχεδόν τέσσερις μήνες. Και μετά ανακαλύψαμε ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός».

Τότε η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διαδικασία διαστολής και απόξεσης (DNC) - αφαιρεί τον ιστό από το εσωτερικό της μήτρας έπειτα από αποβολή ή έκτρωση.

«Επιλέξαμε να το κάνουμε γιατί ήταν υπερβολικό να κυοφορώ ένα παιδί που δεν είχε παλμό», τόνισε η ηθοποιός και συμπλήρωσε πώς νόμιζαν ότι «απλώς δεν είναι γραφτό να κάνουν μαζί παιδιά».

Η δεύτερη εγκυμοσύνη κράτησε μόνο ενάμιση μήνα

«Αλλά μετά συνέβη ξανά», ανέφερε η Τζένι Γκαρθ, όμως η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μικρότερη και κράτησε μόνο ενάμιση μήνα: «Νομίζω ότι ο γιατρός ήταν σχεδόν σίγουρος ότι το παιδί δε θα είναι υγιές ούτως ή άλλως. Έτσι, κάναμε ξανά το DNC».

Ο Ντέιβ από την πλευρά του επίσημανε πώς συναισθηματικά ήταν και οι δύο ράκος: «Υπήρχε το συναισθηματικό τίμημα που δεν ξέραμε πώς να επικοινωνήσουμε. Έτσι απλώς το ''βάλαμε κάτω από το χαλί'' και μετά μαζεύτηκαν και άλλα πράγματα», ενώ η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ένιωθε «ντροπή» που δεν μπορούσε να κρατήσει ένα παιδί με τον άντρα που αγαπούσε.

Παρόλα αυτά, δήλωσε πώς ο Ντέιβ έγινε «ένας υπέροχος θετός μπαμπάς» για τις τρεις κόρες της, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Πίτερ Φατσινέλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.