CELEBRITIES

H Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια απουσίας: «Ήθελα να ανακτήσω τη ζωή μου»


JTeam

18 Οκτωβρίου 2024

H Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια απουσίας: «Ήθελα να ανακτήσω τη ζωή μου»
Splash by Ideal Image
Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από δέκα χρόνια απουσίας

Είναι επίσημο: Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στον κινηματογράφο. Η γνωστή ηθοποιός μετά από μια περίοδο παύσης που διήρκησε δέκα χρόνια, είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στα πλατό και να δουλέψει για έναν καινούργιο ρόλο. Ειδικότερα, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Back in Action», που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

Η είδηση προβλήθηκε από έντυπα και διαδικτυακά μέσα παγκοσμίως και χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans. Όταν η Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας, κανείς δεν περίμενε ότι θα επέστρεφε μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Ανανεωμένη και ξεκούραστη είναι έτοιμη να αναλάβει ξανά δράση, κάνοντας ένα δυναμικό come back.

Στην πρώτη συνέντευξή της μετά τη δεκαετή απουσία, η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για την επιθυμία της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην προσωπική ζωή της και την οικογένειά της.

«Για μένα, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Ένιωθα ότι αυτό ήταν το σωστό για να ανακτήσω τη ζωή μου», εξομολογήθηκε η Κάμερον Ντίαζ, επισημαίνοντας πως αυτή η επιλογή ήταν απαραίτητη για την ψυχική υγεία της. «Και πραγματικά δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Η γνώμη κανενός, η επιτυχία κανενός, η πρόταση κανενός, τίποτα κανενός δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη μου σχετικά με την απόφασή μου να φροντίσω τον εαυτό μου και να φτιάξω τη ζωή που πραγματικά ήθελα να έχω», σχολίασε.

Πίσω στο 2014, η ηθοποιός κάνει την τελευταία ταινία - πριν από την παύση - την «Annie». Τότε, γνωρίζει τον πλέον σύζυγό της και τραγουδιστή των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, με τον οποίο λίγους μήνες αργότερα, το 2015, θα παντρευτούν. Η Κάμερον Ντίαζ και ο Μπέντζι Μάντεν επιθυμούν να δημιουργήσουn τη δική τους οικογένεια και να αποκτήσουν παιδιά, κάτι που θα συμβεί μερικά χρόνια μετά μέσω παρένθετης μητέρας. Το 2020, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι γεννήθηκε το πρώτο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2024 υποδέχτηκαν τον γιο τους.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία δουλειά της, λοιπόν, η Κάμερον Ντίαζ άρχισε ξανά γυρίσματα. Πέρα από το «Back in Action», η ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο «Shrek 5», έχοντας τον ρόλο της πριγκίπισσας Fiona.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.