CELEBRITIES

Κάμερον Ντίαζ: «Πρέπει να θεωρούμε φυσιολογικό το να κοιμούνται τα ζευγάρια σε ξεχωριστά δωμάτια»


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2023

Κάμερον Ντίαζ: «Πρέπει να θεωρούμε φυσιολογικό το να κοιμούνται τα ζευγάρια σε ξεχωριστά δωμάτια»
Splash News
Για την Κάμερον Ντίαζ, τα παντρεμένα ζευγάρια ίσως πρέπει να έχουν ως «κανόνα» το να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμερες

Τη δική της άποψη για το τι θεωρεί έναν υγιή τρόπο ζωής και συμβίωσης εξέφρασε η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, μιλώντας στο podcast της Μόλι Σιμς, «Lipstick on the Rim». Η Κάμερον Ντίαζ, λοιπόν, θεωρεί ότι τα ζευγάρια πρέπει να έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Τα παντρεμένα ζευγάρια, μάλιστα, ίσως πρέπει να έχουν ως «κανόνα» το να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμερες.

«Θα πρέπει να θεωρούμε φυσιολογικά τα ξεχωριστά υπνοδωμάτια για τα ζευγάρια», σημείωσε η ηθοποιός. «Για μένα, το σωστό θα ήταν να έχω εγώ το σπίτι μου, εσύ να έχεις το δικό σου. Έχουμε το οικογενειακό σπίτι στη μέση. Εγώ θα πάω και θα κοιμηθώ στο δωμάτιό μου. Εσύ θα πας να κοιμηθείς στο δωμάτιό σου. Είμαι εντάξει με αυτό», τόνισε.

Ωστόσο, η Κάμερον Ντίαζ ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει με στον γάμο της με τον Μάντεν. «Παρεμπιπτόντως, δεν αισθάνομαι έτσι τώρα, επειδή ο σύζυγός μου είναι τόσο υπέροχος. Το είπα αυτό πριν παντρευτώ».

Η Κάμερον Ντίαζ είναι παντρεμένη με τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν από τον Ιανουάριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2019 απέκτησαν την κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός επαίνεσε τον σύζυγό της που της έμαθε να εκτιμά πολύ περισσότερο τον εαυτό της. Όπως δήλωσε η ίδια, σε προηγούμενες σχέσεις της δεν ένιωθε να την επικυρώνει ο σύντροφός της και είχε συνηθίσει να βρίσκει αλλού επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.