CELEBRITIES

Ριάνα: «Ελπίζω να μεγαλώσω τα παιδιά μου καλύτερα απ' ό,τι μεγάλωσαν εμένα»


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2023

 Ριάνα: «Ελπίζω να μεγαλώσω τα παιδιά μου καλύτερα απ' ό,τι μεγάλωσαν εμένα»
«Αγάπησα διαφορετικά τον Rocky ως πατέρα» 

Για τη Ριάνα η δημιουργία οικογένειας ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες που είχε για τη μητρότητα. Και η ίδια, το μόνο που ελπίζει είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της με αγάπη και να είναι μέρος μιας οικογένειας που θα «σπάσει» τις «κατάρες των γενεών». Αυτά, και άλλα πολλά, δήλωσε κατά τη συνέντευξή της στο Access Hollywood, στο πάρτι παρουσίασης του Fenty x Puma Creeper Phatty, στο Λος Άντζελες.

Η Ριάνα μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένειά της, τον σύντροφό της, αλλά και για το ότι θέλει να αποκτήσει στη ζωή της. Η σταρ έγινε μαμά για δεύτερη φορά, όταν μαζί με τον A$ASP Rocky καλωσόρισαν τον μικρότερο γιο τους, τον Ράιοτ, τον Αύγουστο. Αναφερόμενη στο πώς είναι να δημιουργείς μια οικογένεια, η Ριάνα είπε στον δημοσιογράφο ότι «δεν έχεις καμία ιδέα. Απλά ελπίζεις. Ελπίζεις να "μπορέσω να κάνω παιδιά μια μέρα και να μπορέσω να τα μεγαλώσω με αγάπη. Να γίνω μέρος μιας οικογένειας που σπάει τις κατάρες των γενεών και απλά προχωράει μπροστά και κάνει νέα πράγματα και μεγαλώνει τα παιδιά της καλύτερα από ό,τι μεγάλωσαν εμάς». «Και συμβαίνει, και δεν μπορώ να το πιστέψω», πρόσθεσε η ίδια.

Στη συνέχεια, αστειεύτηκε λέγοντας ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να προβλέψει για τα παιδιά της ήταν ότι ένα από αυτά θα κληρονομούσε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. «Το μόνο πράγμα που φαντάστηκα ήταν μάλλον το μέτωπο του RZA», είπε.

«Αγάπησα διαφορετικά τον Rocky ως πατέρα»

Κατά τη συνέντευξή της, η Ριάνα μίλησε με τρυφερά λόγια για την σύντροφό της, τονίζοντας ότι το να αποκτήσει παιδιά μαζί του, την έκανε να τον αγαπήσει «διαφορετικά». «Είναι ένα ερεθιστικό στοιχείο. Είναι σαν: "Ουάου! Τι ηγέτης, τι σπουδαίος, υπομονετικός, τρυφερός πατέρας"», δήλωσε η Ριάνα, η οποία μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία του Rocky να κρατά στην αγκαλιά του τον RZA, τον Ιούλιο του 2023.

«Και τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του. Εγώ είμαι απλά ένα παρασκήνιο. Είμαι σαν κομπάρσος. Ναι, συμβαίνει. Δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσια ή αγόρια, αγαπούν διαφορετικά τον μπαμπά τους και μου αρέσει να το βλέπω», δήλωσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι δεν έχει στη ζωή της, και θα ήθελε να το αποκτήσει, η Ριάνα απάντησε: «Μέχρι στιγμής, να έχω κόρες. Πιστεύω πως η πιθανότητα είναι ένα 75% για ένα αγόρι την επόμενη φορά. Οπότε σταυρώνουμε τα χέρια μας».

Πριν λίγες ημέρες, ο A$AP Rocky είχε μιλήσει και εκείνος για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί με τη Ριάνα, δηλώνοντας ότι το μεγαλύτερο έργο του μέχρι σήμερα είναι οι γιοί του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.