CELEBRITIES

Ριάνα - A$AP Rocky: Αποκαλύφθηκε το όνομα του νεογέννητου μωρού τους


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2023

Ριάνα - A$AP Rocky: Αποκαλύφθηκε το όνομα του νεογέννητου μωρού τους
Splash News
Το ζευγάρι φαίνεται ότι λατρεύει το γράμμα "R"

Περίπου έναν μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, η 35χρονη Ριάνα αποκάλυψε μαζί με τον 34χρονο A$AP Rocky, το όνομα που θα του δώσουν.

Οι δυο τους αποφάσισαν να ονομάσουν τον γιο τους Ράιοτ Ρόουζ Μέιερς, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που απέκτησε το Blast. Το όνομα ίσως συνδέεται με το τραγούδι του A$AP "Riot" που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και στο οποίο συμμετείχε ο Φαρέλ Γουίλιαμς.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, το ζευγάρι ακολουθεί την παράδοση γύρω από το γράμμα "R", αφού ονόμασε τον πρώτο του γιο που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, ΡΖΑ Έιθελστον Μέιερς.

Η Ριάνα γέννησε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο Cedar Sinai στο Λος Άντζελες στις 7:41 π.μ. Η πληροφορία έρχεται αφού επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη Ριάνα το φύλο του δεύτερου παιδιού της, σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue για τη νέα συνεργασία της με την Puma.

Η Ριάνα ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της τη βραδιά του Super Bowl. Στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα, η Ριάνα έδωσε το show της ζωής της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ξένα μέσα, ενώ η ίδια είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές της λίγες ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας πως θα έχει και έναν εκλεκτό καλεσμένο στο Super Bowl, όπου όπως αποδείχθηκε ήταν το δεύτερο μωρό της.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, είχε μιλήσει μάλιστα για τις προσδοκίες της για τη μητρότητα: «Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι τώρα. Απλώς το βιώνω όπως είναι κάθε εβδομάδα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και απλά το απολαμβάνω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.