CELEBRITIES

Η Ριάνα ενδίδει στην Barbiecore τάση και απογειώνει τα looks της εγκυμοσύνης της


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Η Ριάνα ενδίδει στην Barbiecore τάση και απογειώνει τα looks της εγκυμοσύνης της
Splash News
Το κοινό ζητάει περισσότερα outfits από την εγκυμονούσα Ριάνα και εκείνη δίνει τον καλύτερο της εαυτό, λίγο πριν υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της

Σε ένα ακόμη ρομαντικό δείπνο με τον Άσαπ Ρόκι βρέθηκε η Ριάνα κάτι το οποίο άλλωστε συνηθίζουν, και όπως κάθε φορά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον σεβασμό μας, μέσα από την εμφάνιση της.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, και το outfit της, δεν έμοιαζε με κανένα απ' όσα έχουμε δει πρόσφατα. Φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια, άφησε για λίγο στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και τις glam εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο casual αισθητική -η οποία όμως-, μόνο βαρετή δεν ήταν.


Συγκεκριμένα για το δείπνο της με τον σύντροφό της, η Ριάνα επέλεξε ένα άνετο σετ φόρμας, προφανώς εμπνευσμένο από την barbiecore τάση, καθώς είχε έντονες αποχρώσεις του παστέλ ροζ και glam αξεσουάρ. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν τα απλά και άνετα sneakers της, ενώ το πρόσωπο της, δεν είχε καθόλου μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.