CELEBRITIES

Η Εύα Μέντες δεν θεώρησε ποτέ ότι είναι όμορφη: «Ο Ράιαν Γκόσλινγκ με κάνει να νιώθω σέξι»


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

Η Εύα Μέντες δεν θεώρησε ποτέ ότι είναι όμορφη: «Ο Ράιαν Γκόσλινγκ με κάνει να νιώθω σέξι»
Splash by Ideal Image
«Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου όμορφο, όμως πάντα ένιωθα πολύ σέξι»

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της σειράς «The Place Beyond the Pines». Αυτή γνωριμία έμελλε να είναι καρμική, αφού ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και δεν άργησαν να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο κόρες - την Εσμεράλντα και την Αμάντα 10 και 8 ετών αντίστοιχα - και ανήκουν στην κατηγορία των γονέων που είναι πολύ δραστήριοι και πολύ κοντά στα παιδιά τους.

Η Εύα Μέντες παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «The Times» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μακροχρόνια σχέση της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ποτέ δεν θεώρησε ότι είναι όμορφη, τονίζοντας πως ο αγαπημένος της είναι εκείνος που την κάνει να νιώθει σέξι.

«Αισθάνομαι πραγματικά σέξι ορισμένες φορές. Ο τρόπος με τον οποίο με κοιτάζει ο άνθρωπός μου είναι απλώς… Μερικές φορές λέω “Ω Θεέ μου”. Το πώς νιώθω είναι μια αντανάκλαση του τι μου δίνει», περιέγραψε η Εύα Μέντες αναφερόμενη στον σύζυγό της. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να με κάνουν να νιώσω σέξι. Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου όμορφο, όμως πάντα ένιωθα πολύ σέξι».

Η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια επιτυχημένη σχέση που χαρακτηρίζεται από αμοιβαία αγάπη, σεβασμό και ειλικρίνεια. Οι δυο τους παραμένουν full in love, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και αυτό είναι υπέροχο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εύα Μέντες μίλησε για την υποκριτική, από την οποία έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να μεγαλώσει τις κόρες τους με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. «Ποτέ δεν ήμουν ερωτευμένη με την υποκριτική μου», υποστήριξε η Εύα Μέντες και έσπευσε να εξηγήσει την απάντησή της: «Δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά δεν ήμουν σπουδαία ηθοποιός. Είχα τις στιγμές μου, όταν δούλεψα με υπέροχους ανθρώπους», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.