CELEBRITIES

Εύα Μέντες: «Ας γίνουμε μια γενιά γονιών που δίνει σημασία στη θλίψη των παιδιών της, όσο και στη χαρά τους»


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Εύα Μέντες: «Ας γίνουμε μια γενιά γονιών που δίνει σημασία στη θλίψη των παιδιών της, όσο και στη χαρά τους»
IG @Eva Mendes
Η Εύα Μέντες παροτρύνει τα παιδιά της να εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Δεν έχουμε συνηθίσει την Εύα Μέντες να μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή. Τώρα, όμως, με μία ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τις απόψεις της σχετικά με την ψυχική υγεία και τη σημασία του να εκφράζουμε ανοιχτά τα συναισθήματά μας, στις δύσκολες καταστάσεις.

Η ηθοποιός, μοιράστηκε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας στη λεζάντα: «Αφήστε με να κλάψω». «Όταν κλαίω, δεν μου αρέσει πολύ όταν οι άνθρωποι μου λένε να μην το κάνω. Συνήθως, είναι κάτι που λέγεται με αγάπη, οπότε από αυτήν την άποψη είναι κάτι όμορφο, αλλά μου αρέσει πολύ όταν κάποιος φίλος με παρακινεί να τα βγάλω όλα από μέσα μου», τόνισε προσθέτοντας ότι παρόλο που είναι μια στοχαστική αντίδραση, προτιμά να εκφράσει αυτό που νιώθει εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια, στη συνέχεια δήλωσε πως παροτρύνει και τα παιδιά της να δείχνουν τα συναισθήματά τους. «Έτσι κάνω το ίδιο στα παιδιά μου. Τα συμβουλεύω να συνεχίσουν να κλαίνε όσο χρειάζεται. Οπότε, εκτιμώ πολύ αυτές τις αναρτήσεις», κατέληξε. Στην ίδια, ανάρτηση, μία από τις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε η ηθοποιός, γράφει: «Ας γίνουμε μια γενιά γονιών που δίνει σημασία στη θλίψη των παιδιών της, όσο και στη χαρά τους».

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ. Το ζευγάρι, έχει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα Αμάντα και την 8χρονη Αμάντα Λι. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011, αφού ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines». «Δεν σκεφτόμουν τα παιδιά πριν τη γνωρίσω, αλλά αφού γνώρισα την Εύα, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη», είχε πει ο Ράιαν στο GQ το 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.