CELEBRITIES

Η περίπλοκη σχέση της Εύα Μέντες με τον Απρίλιο - Τα δύο γεγονότα που της άλλαξαν τη ζωή


JTeam

7 Απριλίου 2024

Η περίπλοκη σχέση της Εύα Μέντες με τον Απρίλιο - Τα δύο γεγονότα που της άλλαξαν τη ζωή
Instagram
Ένα λυπητερό και ένα χαρούμενο

Με γλυκόπικρη διάθεση καλωσόρισε η Εύα Μέντες τον Απρίλιο, έναν μήνα που τον θεωρεί και τον χειρότερο αλλά και τον καλύτερο της ζωής της.

Η περίπλοκη αυτή σχέση της με τον τέταρτο μήνα του έτους έχει να κάνει με δύο γεγονότα που συνέβησαν και την έκαναν να αλλάξει.

Από τη μια γεννήθηκε η 8χρονη κόρη της, Αμάντα και από την άλλη έχασε τον πολυαγαπημένο αδερφό της.

Συγκεκριμένα η σταρ του Χόλιγουντ έκανε μια ανάρτηση στα social media θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της όλα όσα κρύβει μέσα στην ψυχή της.

Δες την ανάρτηση της Εύα Μέντες:

«Ω Απρίλιε… έχω μια τόσο περίπλοκη σχέση μαζί σου. Αύριο θα ήταν τα γενέθλια του αδελφού μου. Σε μερικές εβδομάδες από τώρα είναι η μέρα που τον χάσαμε», έγραψε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αλλά μετά, στα τέλη Απριλίου είχαμε τη μεγαλύτερη ευλογία από όλες, το κοριτσάκι μου γεννήθηκε πριν από 8 χρόνια. Σε μισώ Απρίλιε, αλλά σε αγαπώ περισσότερο».

Μια ημέρα μάλιστα μετά από αυτή την ανάρτηση έκανε άλλη μία - την βλέπεις παρακάτω- αφιερωμένη στον αδερφό της, Χουάν Κάρλος.

Να σε ενημερώσω πως έφυγε από τον Απρίλιο του 2016 μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας όπως είναι λογικό και επόμενο στη στενοχώρια όλη την οικογένειά του.

Αυτήν διάλεξε να τη συνοδέψει με την εξής λεζάντα: «Η διάθεση μου σήμερα... εμπνευσμένη από την cool, Teri Garr. Την ποστάρω γιατί είναι τα ουράνια γενέθλια του αδερφού μου σήμερα και την αγαπούσε. Μπορείς να καταλάβεις πολλά από ένα άτομο βάση του ποιον ερωτεύεται, κοιτάζοντας πίσω δεν το εκτίμησα, ήταν ο ενοχλητικός μεγαλύτερος αδερφός μου, αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν πιο cool από όσο νόμιζα. Εγώ ήμουν αυτή που δεν το καταλάβαινε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS