CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της


JTeam

21 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κουκ Μαρόνι 2,5 χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους, βρίσκονται εν αναμονή του δεύτερου

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος. Η οσκαρική ηθοποιός του Χόλιγουντ περιμένει το δεύτερο παιδί της μαζί με τον σύζυγό της, Κουκ Μαρόνι, και έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι. Τη χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε το ίδιο το ζευγάρι στο περιοδικό Vogue την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

«Συγχαρητήρια στη Τζένιφερ Λόρενς. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, γκαλερίστα Κουκ Μαρόνι», αναφερόταν στην ανάρτηση της Vogue.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019 και τον Φεβρουάριο του 2022 ήρθε στη ζωή το πρωτότοκο παιδί τους, ο Σάι. Όλο αυτό το διάστημα, η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κουκ Μαρόνι κατάφεραν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη, αποφεύγοντας τις δημόσιες εξόδους. Το ζευγάρι επιθυμούσε ιδιωτικότητα και κατάφερε να την πετύχει.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει διαρρεύσει - τουλάχιστον ακόμα - το φύλο του μωρού, όπως και ο μήνας της κύησης. Πάντως, στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη χθεσινή έξοδό τους για μεσημεριανό - λίγο μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης - η Τζένιφερ Λόρενς φορούσε ένα φαρδύ πουλόβερ, ώστε να μην διαγράφει την κοιλιά της.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί γιο της: «Πάντα του λέω ότι τον αγαπώ τόσο πολύ, που είναι αδύνατον». Όσον αφορά στους παπαράτσι και τα όρια σχετικά με την ιδιωτικότητα του/των παιδιού/παιδιών της, είχε δηλώσει:

«Όταν ήμουν έγκυος ήμουν νευρική. Έβλεπα παπαράτσι και σκεφτόμουν πώς δεν θα χάσω τον έλεγχο μαζί τους, όταν θα φωτογραφίζουν τον γιο μου. Αν αυτός νιώθει ότι είμαι αγχωμένη πριν φύγουμε από το σπίτι ή θυμωμένη όταν είμαστε έξω, θα τον επηρεάσει. Οπότε αποφάσισα να είμαι πιο χαλαρή με το ενδεχόμενο να μας φωτογραφίσει κάποιος, γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Πρέπει να το αποδεχτείς, να πάρεις μια βαθιά αναπνοή και να συνεχίσεις».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.