Πώς να κάψεις το λίπος μέσα σε 7'- Η προπόνηση που θα σε πείσει να τη δοκιμάσεις

Αξίζει να δοκιμάσεις την παρακάτω προπόνηση για να πειστείς

Το λίπος δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά αν βρεις τις σωστές τεχνικές, τότε μπορούν πραγματικά να σε απαλλάξουν από την παρουσία του. Αν δεν σε πείθουμε, θα σε πείσει σίγουρα ο διάσημος personal trainer, Chris Heria, o οποίος απλά σου ζητάει να εντάξεις το πρόγραμμα που σου προτείνει, στην πρωινή σου ρουτίνα. 

Τι χρειάζεται παράλληλα; Σίγουρα καλή ενυδάτωση και σωστή διατροφή. Τα άλλα μπορείς να τα αφήσεις πάνω του αφού θα σε κάνεις να λιώσεις στον ιδρώτα, φέρνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Πάρε μια πετσέτα ή και περισσότερες, οπλίσου με αντοχές και πολλά μπουκάλια νερό. Δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα μπορείς να αφιερώνεις μόνο 7' λεπτά από τον χρόνο σου καθημερινά για να τα καταφέρεις. 

Ο Heria είναι εδώ για να σου δείξει τον δρόμο μέσα από Plank alt. toe taps, Side plank hold, Low plank high plank, Butt kick, Knee taps, Jumping squats.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.