CELEBRITIES STAR LOOKS

Celeb files: Αναδρομή στο beauty look της Blake Lively


12 Αυγούστου 2015

BLAKE_LIVELY_BEAUTY_FILE.jpg

Η όμορφη ηθοποιός Blake Lively αν και είναι μόλις 28 χρονών έχει καταφέρει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, να είναι ιδιοκτήτρια ενός πρωτοποριακού site, του Preserve και να έχει ήδη μία ευτυχισμένη οικογένεια. Από τις πρώτες της εμφανίσεις ήταν αυτή στη νεανική σειρά "Gossip Girl" ως η ακαταμάχητη Serena και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φάνηκε ότι η Blake έχει μία φυσική ομορφιά και ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ το οποίο επιβεβαίωσε και έπειτα.

Με αρχή το 2005 μέχρι σήμερα, κάναμε μία αναδρομή σχετικά με το beauty look της Blake Lively. Παρά τις μικρές αλλαγές που επιτάσσει η μόδα, η Blake επιμένει να τονίζει τα μάτια της και να αναδεικνύει τα χείλη της με φυσικό τρόπο. Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αλλάζει τόνους και μερικές φορές τείνει προς το πορτοκαλί αλλά ποτέ δεν σκουραίνει. Η Blake Lively όσο καλά μπορεί να υποστηρίξει ένα natural look σε μαλλιά και μακιγιάζ άλλο τόσο μπορεί να το κάνει και με το retro style που όπως θα δείτε της ταιριάζει απόλυτα. 

Main beauty points: Beachy hairlook Natural smokey eyes French braid [gallery-470181]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.