CELEBRITIES STAR LOOKS

Είστε έτοιμες να μάθετε λεπτομέρειες για τη χρυσή μάσκα των διάσημων μοντέλων;


TSVIGKOU

19 Δεκεμβρίου 2016

capture25061.PNG

Εκεί που κοιτούσα στο ίντερνετ λοιπόν διάβαζα παντού για τη διάσημη χρυσή μάσκα που κάνουν όλα τα διάσημα μοντέλα, πριν την πασαρέλα τους και το πρόσωπό τους είναι αλαβάστρινο. Αρχικά να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα προϊόν 24 καρατίων και δεν αναφέρομαι στα μονόπετρά τους, όπως έχετε καταλάβει.

Η Alessandra Ambrosio, η Sara Sampaio, η Iza Goulart και ηElsa Hosk είναι κάποια από τα μοντέλα που επιλέγουν τη συγκεκριμένη μάσκα για το πρόσωπό τους, προκειμένου να είναι εντυπωσιακές στο catwalk. Ψάχνοντας λοιπόν για αυτή τη μάσκα ανακάλυψα πέρα από τα καράτια, ότι το κόστος της ξεπερνάει τα 300$, υπόσχεται μείωση ρυτίδων, απαλή υφή προσώπου και ενυδάτωση.



Επειδή εγώ δε σκοπεύω να δώσω 300$ για να βάλω φύλλα χρυσού στο πρόσωπό μου, ανακάλυψα σαφώς πιο οικονομικές μάσκες, τις οποίες σας τις προτείνω. Είναι super ενυδατικές, θα σας κάνουν τρομερά λαμπερές για να ξεχωρίσετε αυτό το Σ/Κ των Χριστουγέννων και όποτε άλλοτε εσείς θελήσετε!

[gallery-715950]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.