CELEBRITIES STAR LOOKS

Χρυσές Σφαίρες 2017: Όλες οι λεπτομέρειες από τα beauty looks των διασήμων


TSVIGKOU

9 Ιανουαρίου 2017

copy-of-20170108-zaf-rx3-1651.jpg

Όσο αναφορά τις beauty επιλογές τους, σχεδόν όλες ήταν άψογες. Κάθε μία επέλεξε το στιλ που της ταιριάζει στο μακιγιάζ αλλά και στο μαλλί. Αγαπημένες επιλογές όπως smokey eyes, burgundy lips, strobing look είδαμε να κυριαρχούν στο χαλί. Περίτεχνοι κότσοι με αρχαιοελληνικό στιλ συνδυάστηκαν άψογα με έντονα βαμμένα μάτια, ενώ πιο χαλαρά-σπαστά μαλλιά απέκτησαν sexy χαρακτήρα με ένα εντυπωσιακό cat-eye look και φυσικά χείλη.
Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τα beauty looks των διασήμων σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία είναι αυτές που προτίμησαν ένα πιο light makeup, με λαμπερή επιδερμίδα, τονισμένες βλεφαρίδες και έντονα φρύδια. Στη δεύτερη-όπου επικράτησε της πρώτης-είναι οι stars με messy smokey eyes σε μπορντό, καφέ και μαύρο χρώμα, τα burgundy lips και τα cat-eye looks.

Τα κόκκινα χείλη είχαν την τιμητική τους και συνδυάστηκαν με πολλαπλούς τρόπους. Η Miranda Kerr επέλεξε για μία ακόμη φορά να τονίσει το γατίσιο βλέμμα της, η Chrissy Teigen προτίμησε τα sexy burgundy lips ενώ η Rachel Zoe συνδύασε κόκκινα χείλη με eyeliner στα μάτια.

[gallery-716084]

Τη Χρυσή Σφαίρα στο μακιγιάζ τη χαρίζουμε στις Κυρίες που προτίμησαν το κλασσικό smokey eye look. Με πρωταγωνίστρια την Olivia Culpo, η οποία μας άφησε άφωνους με το μακιγιάζ της αλλά και το χτένισμά της ακολούθησαν η Sarah Jessica Parker, η Emily Ratajkowski και η Heidi Klum.

[gallery-716085]

Ακολουθούν οι διάσημες που προτίμησαν πιο φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ τους, λαμπερές επιδερμίδας-το strobing είχε την τιμητική του-και έκαναν focus κυρίως σε περιποιημένα, κομψά χτενίσματα. Η Zoe Salndana, η Jessica Biel και η Jessica Chastain μας δίδαξαν τι σημαίνει κομψότητα και λαμπερό natural makeup look.

[gallery-716086]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.