CELEBRITIES STAR LOOKS

Το φυσικό μακιγιάζ και τα τονισμένα φρύδια της Giovanna Engelbert


TSVIGKOU

28 Μαρτίου 2017

copy-of-17077575-405489419785475-6301687539812007936-n.jpg

Η επιδερμίδα της φαίνεται πάντα ενυδατωμένη, τονίζει ελαφρά με ρουζ σε φυσική απόχρωση τα μήλα της, επιλέγει κραγιόν στο χρώμα των χειλιών της, προσθέτει μάσκαρα κυρίως στις ρίζες για έντονο βλέμμα και τονίζει πάντα τα φρύδια της. Αυτό είναι ίσως και το πιο δυνατό σημείο στο πρόσωπό της. Τα πυκνά, ευθυγραμμισμένα και όχι τοξοειδή φρύδια της, τα οποία σίγουρα τονίζει με κάποιο μολύβι ή σκιά. 

[gallery-716478]

Διαβάστε εδώ με ποιο προϊόν μπορείτε να δώσετε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας, να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας αλλά και τα νύχια σας.
​ Με ένα προϊόν ενυδατώσαμε πρόσωπο, νύχια, προσθέσαμε λάμψεις και δώσαμε τέλειο σχήμα στα φρύδια

Η Giovanna μέσα από τις street εμφανίσεις της μας δείχνει ότι μία γυναίκα, ακόμα και αν επιλέγει ξεχωριστούς στιλιστικούς συνδυασμούς δεν είναι απαραίτητο να έχει και ένα δυνατό μακιγιάζ. Αντιθέτως, αναδεικνύοντας απλά τα φυσικά χαρακτηριστικά, η έμφαση δίνεται στο styling και όχι στο makeup. Δοκιμάστε κι εσείς σε κάποιες εμφανίσεις να δημιουργήσετε statement με τις στιλιστικές σας επιλογές ή με το μακιγιάζ σας. Κάντε ένα ήρεμο makeup για ένα extravaganza outfit ή δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για ένα χαλαρό look. Η εικόνα σας θα είναι απόλυτα ισορροπημένη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.