CELEBRITIES STAR LOOKS

Susan Sarandon: 70 & Gorgeous


TSVIGKOU

1 Ιουνίου 2017

20170518-zaf-a160-116.jpg


Όπως όλες, έτσι και η Susan έχει τα δικά της beauty secrets και δεν αφορούν μόνο την περιποίηση αλλά γενικότερα τον τρόπο ζωής της. Αποφεύγει το αλκοόλ και αρκείται σε ένα ποτήρι κρασί μία φορά την εβδομάδα ή και δύο. Προσέχει τι τρώει και φροντίζει καθημερινά να πίνει αρκετό νερό για να κρατάει το σώμα της ενυδατωμένο.

Το βασικό μυστικό ομορφιάς της είναι η ενυδάτωση. Καθημερινά εφαρμόζει την κρέμα της σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Δεν έχει κάποιο αγαπημένο προϊόν, αντιθέτως θέλει συνεχώς να δοκιμάζει νέα.

Όσο για το makeup όπως είπε χαρακτηριστικά στην Vogue, δεν μπορεί να το αποφύγει το απαιτεί η δουλειά της. Επιλέγει προϊόντα ενυδατικά για το πρόσωπό της και πάντα θέλει η βάση της να είναι λαμπερή. Αποφεύγει το έντονο βάψιμο στα μάτια και προτιμάει να δίνει χρώμα στα χείλη της. Το αγαπημένο της μάλιστα είναι αυτό που φόρεσε στην τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες, Ένα σκούρο καφέ με ελάχιστο μωβ μέσα του, που ουσιαστικά αναδείκνυε το σχήμα των χειλιών της.

[gallery-716971]

Don't Forget: Το μυστικό της σωστής ενυδάτωσης κρύβεται σε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Βρείτε το προϊόν που ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και καθημερινά πρωί και βράδυ, πριν την ενυδατική σας καθαρίστε το.

[gallery-716639]

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποχή από το αλκοόλ, η σωστή διατροφή και η ενυδάτωση ενισχύουν τη νεανικότητα του δέρματος. Ωστόσο κάθε γυναίκα κρύβει καλά, τα δικά της προσωπικά, μυστικά νεότητας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.