CELEBRITIES STAR LOOKS

Γιατί μας φάνηκε περίεργο το φόρεμα της Melania Trump;


MMEINTANI

26 Ιουλίου 2017

abaca-601182-014.jpg

Με τα σύνολα που επιλέγει να κινούνται σε μονόχρωμο στιλ, κυρίως, η Melania Trump καταφέρνει πάντα να δείχνει υπέρκομψη μέσα στα λιτά outfits ποτ επιλέγει.

Η τελευταία της εμφάνιση όμως, έκρυβε μία μικρή έκπληξη, μιας και πρόκειται για ένα φόρεμα που δεν κινείται στη monochrome λογική που είπαμε παραπάνω αλλά διαθέτει το πιο εντυπωσιακό, έντονο και δυναμικό floral μοτίβο.

Η ίδια επέλεξε το συγκεκριμένο εφαρμοστό φόρεμα που φέρει την υπογραφή του οίκου Monique Lhuillier προκειμένου να σταθεί δίπλα στον σύζυγό της ώστε να δώσουν το «παρών» σε αγώνα rally στο Οχάιο. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι Christian Louboutin γόβες, δίνοντας ακόμα πιο θηλυκό και chic αέρα στο συνολικό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρουμε πώς σας φαίνεται αλλά εμείς σίγουρα την προτιμάμε σε αυτή της την εκδοχή, καθώς η αύρα που αποπνέει μοιάζει πιο κοντά στην ηλικία της και αποπνέει έναν πιο χαλαρό αέρα.

Gallery: Όταν η Melania Trump φόρεσε Mary Katrantzou στον Λευκό Οίκο

[gallery-717101]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.