CELEBRITIES STAR LOOKS

Chrissy Teigen: Προτιμάει γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της


TSVIGKOU

17 Αυγούστου 2017

12383662-207108002993139-142775474-n.jpg

Η ίδια είναι λάτρης των nude αποχρώσεων στο μακιγιάζ της. Χειμώνα, καλοκαίρι επιλέγει κραγιόν σε φυσική σκούρα απόχρωση, bronzer με shimmer ή και χωρίς για τα ζυγωματικά, μάσκαρα για τις βλεφαρίδες της και σκιές σε αποχρώεις του μαύρου και του καφέ για το κινητό βλέφαρό της. Σπάνια τη συναντάμε και με burgundy lips, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τη σκούρα επιδερμίδα της.

 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Ένα από τα βασικά makeup tips που ακολουθεί πιστά η ίδια, είναι ότι σχεδόν πάντα τονίζει το σχήμα των φρυδιών της. Διαθέτει φυσικά, πυκνά φρύδια, τα οποία χτενίζει με φορά προς τα πάνω και γεμίζει τα κενά με σκιά ή μολύβι φρυδιών.

 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Το αποτέλεσμα των πυκνών, έντονων βλεφαρίδων της δεν κρύβεται μόνο στη σωστή χρήση μάσκαρας. Σαφώς η ίδια στις επίσημες εμφανίσεις της βάζει και τουφάκια ή ενιαία ψεύτικη βλεφαρίδα, κι έτσι το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Δείτε κάποιες από τις τελευταίες της εμφανίσεις, στην gallery που ακολουθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Chrissy αγαπάει τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της και τις επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της, επίσημες ή μη.

[gallery-716817]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.