CELEBRITIES STAR LOOKS

Το λουλουδένιο updo της Jennifer Lawrence μοιάζει με έργο τέχνης


TSVIGKOU

22 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-606892-016.jpg

Η hairstylist, Jenny Cho χρησιμοποίησε αληθινά λουλούδια και συγκεκριμένα ορχιδέες, πέταλα από ντάλια και μερικά ακόμα λουλούφια καθώς και χόρτα, τα οποία στερέωσε ένα-ένα πάνω στον κότσο της. 

Ήταν με διαφορά μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και το χτένισμα ήταν κομψό και ρομαντικό. Σαφώς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως όλα τα χτενίσματα, έτσι και το συγκεκριμένο αναδείχθηκε με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Η sunkissed επιδερμίδα της, το βιολετί κινητό της βλέφαρο και τα φυσικά, τονισμένα χείλη της ταίριαζαν απόλυτα στο chic-romantic look που επέλεξε η ίδια, για αυτή την εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί.

[gallery-717505]

Και oi fashionistas αγαπούν τα λουλούδια στα μαλλιά. Κάθε μία ανάλογα με το στιλ που θέλει να επικοινωνήσει, επιλέγει το hairstyle αλλά και το λουλούδι που θα στολίσει στα μαλλιά της. Πάρτε ιδέες και αντιγράψτε το look, σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

[gallery-716747]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.