CELEBRITIES STAR LOOKS

Πόση Kaia Gerber χρειαζόμαστε τελικά;


MMEINTANI

8 Οκτωβρίου 2017

abaca-608833-003.jpg

Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford, η οποία ποτέ προηγουμένως δεν είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, αξίζει δικαιωματικά τον τίτλο του νέου αίματος για το 2017. Μήπως όμως είναι πολύ νωρίς;

Το θέμα αυτής της «οικογενειοκρατίας» στον χώρο του modelling στις μέρες μας αρχίζει πλέον να θυμίζει την στερεοτυπική ελληνική αντίληψη ότι «ο γιος του γιατρού, γιατρός πρέπει να γίνει». Ειδικά όταν αυτό πηγάζει από τον ίδιο τον γονιό, ο οποίος κινεί όπως μπορεί τα νήματα για σε βάλει στα «παπούτσια» του.

Saint Laurent, Paris Fashion Week

Το παιχνίδι άλλωστε είναι αμφίδρομο. Τη μία μέρα, τα διεθνή media την αποθεώνουν για το πόσο θυμίζει τη μητέρα της και πόσο έμφυτο μοιάζει το modelling για μια τόσο νεαρή κοπέλα και την επομένη τη βάζουν στο στόχαστρο ως «υπερβολικά κουρασμένη, υπερβολικά αδύνατη, υπερβολικά ταλαιπωρημένη».

Λέξεις όπως «ματαιοδοξία», «εκμετάλλευση» και «ανορεξία» κάνουν πάρτι στους τίτλους ανά τον κόσμο, μέχρι την επόμενη μέρα που η Kaia (και η όποια Kaia) θα βάλει ακόμα ένα show finale στο λαμπερό βιογραφικό που τόσο σύντομα κατάφερε να συνθέσει. Σίγουρα οι καιροί έχουν αλλάξει από την εποχή της δικής μου γενιάς και πίσω, όταν στα 16 θεωρούσαμε κατόρθωμα να πάμε διακοπές με τις φίλες μας, για παράδειγμα - δεν είναι το ίδιο με το να ξυπνάς ένα πρωί και να ανοίγεις το show της Chanel.

Τα catwalk moments της Kaia Gerber για το 2017

[gallery-717643]

Και για να μην παρεξηγηθώ: Δεν είναι κακό να ασπάζεσαι και πολλές φορές να θαυμάσεις σε μεγάλο βαθμό αυτό που έκανε ο διάσημος γονιός σου, το θέμα είναι ποιος θα σε βοηθήσει κατάλληλα ώστε στην προσπάθεια να βαδίσεις στα βήματά του, να μην «καείς» γρηγορότερα απ’ όσο θα έπρεπε.

Και αυτό ίσως να μην εξαργυρώνεται σε απανωτά catwalks και καμπάνιες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.