CELEBRITIES STAR LOOKS

H Nicole Kidman εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί του London Film Festival 2017


Αφροδίτη Σακκά

15 Οκτωβρίου 2017

abaca-610927-021-1.jpg

Διαβάστε εδώ: Τελικά έπρεπε να φιλήσει τον Αlexander Skarsgård η Nicole Kidman στο στόμα;

Τη Kidman συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί, ο συμπρωταγωνιστής της, Colin Farrell και η ηθοποιός Emma Stone. Έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ των Καννών, ο Γιώργος Λάνθιμος παρουσίασε τη ταινία στο κοινό του Λονδίνου, στο μεγαλύτερο gala πρεμιέρας της εβδομάδας.

H Kidman φόρεσε μία εντυπωσιακή, ασημένια τουλέτα Prada, που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και περιλάμβανε όμορφες λεπτομέρειες από χάντρες κατά μήλος της λαιμόκοψης.

[gallery-717680]

Η Kidman, που έχει δουλέψει πολλές φορές στο παρελθόν με τον Weinstein, δημοσίευσε μία ανακοίνωση όπου υποστηρίζει τα θύματα σεξουαλικής βίας, τη Τρίτη.

"Όπως έχω δηλώσει δημόσια στο παρελθόν, υποστηρίζω και χειροκροτώ όλες τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά για οποιουδήποτε είδους κακοποίηση ή κατάχρηση εξουσίας -είτε είναι ενδοοικογενειακή βία ή σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας," είχε πει στο περιοδικό People. "Πρέπει να εξαλείψουμε αυτή τη συμπεριφορά."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Nicole Kidman στη πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στις Κάννες

[gallery-716918]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.