CELEBRITIES STAR LOOKS

Όλες οι λεπτομέρειες από το μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk της "Victoria’s Secret"


TSVIGKOU

21 Νοεμβρίου 2017

23734575-292289907930663-8720762504176730112-n.jpg

Το beauty look που επέλεξαν οι άγγελοι της "Victoria’s Secret" για να ταξιδέψουν στη Σαγκάη

 

Αναλυτικότερα τα μάτια τονίστηκαν με καφέ eyeliner στις άνω ρίζες των βλεφάρων, οι γωνίες είχαν βάθος από σκιά στην ίδια απόχρωση ενώ στις εσωτερικές κόγχες υπήρχαν γυαλάδες που χάριζαν λάμψη στο βλέμμα, τα μήλα είχαν απαλούς τόνους του ροζ και του κοραλί-ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας κάθε κάθε μοντέλου- και τα χείλη ήταν σε nude ή ροζ αποχρώσεις, τονισμένα με lip gloss. Το highlighter είχε προστεθεί στα κατάλληλα σημεία του προσώπου-ζυγωματικά, ράχη της μύτης, στην καρδιά των χειλιών και στις εσωτερικές κόγχες ματιών-και σε συνδυασμό με την ενυδατωμένη επιδερμίδα των μοντέλων, το αποτέλεσμα ήταν λαμπερό και εντυπωσιακό.

 

 

A post shared by roos (@roosmarijndekok) on

 


Τα φρύδια των μοντέλων ήταν φυσικά τονισμένα, ενώ η βάση τους έμοιαζε φυσική. Συνολικά το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν λαμπερό, με πολλές γυαλάδες και το βλέμμα μαγνήτιζαν κυρίως τα χείλη λόγω του έντονου lip gloss.

 

 

A post shared by lana (@alannaarrington) on

H Kristie Dash μοιράστηκε μέσα από το instagram της ένα video, όπου φαίνεται αναλυτικά το μακιγιάζ. Δείτε πώς ο Tom έχει σβήσει το μολύβι στις άνω ρίζες των βλεφάρων, έχει τονίσει ελαφρώς και τις κάτω ρίζες μέχρι τη μέση και πώς οι γυαλάδες πρωταγωνιστούν σε κάθε σημείο του προσώπου.

 

A post shared by Kristie Dash (@kristiedash) on

Αν πρέπει να επιλέξουμε το βασικό χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ των μοντέλων, τότε θα μείνουμε στα glossy χείλη. Τα lip gloss έχουν επιστρέψει δυναμικά και αποτελούν top beauty trend. Επενδύστε σε ένα διάφανο ή σε κάποιο που ταιριάζει με το κραγιόν που φοράτε στην καθημερινότητά σας και αντιγράψτε το "Victoria's Secret Look".

[gallery-716710]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.