CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα BAFTA Awards 2018


TSVIGKOU

19 Φεβρουαρίου 2018

20180218-zaa-d20-1327.jpg

Πολλές κυρίες όπως η Margoy Robbie, Letitia Wright, Andrea Riseborough είπαν ναι στη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλο από το φυσικό look.

Margot Robbie

Οι διάσημες κυρίες επέλεξαν να έχουν μία απαλή βάση, τόνισαν ελαφρώς τις βλεφαρίδες τους με μάσκαρα και άφησαν τα χείλη τους σε φυσικούς τόνους.

Andrea Riseborough

Υπήρξαν μερικές που δεν ξέφυγαν από τα κλασσικά looks που τους ταιριάζουν απόλυτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Angelina Jolie, η οποία είχε σηκώσει τα μαλλιά της κότσο, είχε τονίσει τα μάτια της με smokey look και είχε αφήσει σε nude τόνους τα χείλη της.

Angelina Jolie

Στο στιλ που της ταιριάζει απόλυτα στο μακιγιάζ κινήθηκε και η Jennifer Lawrence, η οποία τόνισε στην κλασσική, κόκκινη απόχρωση τα χείλη της. Το χτένισμα της που έμοιαζε με wet look και αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν η statement πινελιά που ταίριαζε απόλυτα με την Dior δημιουργία που φορούσε.

Jennifer Lawrence

Τέλος δεν έλειπε και το χρώμα στο μακιγιάζ το οποίο είδαμε στο πρόσωπο της Lupita Nyong'o. Το μπλε eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων της σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη της έδεναν απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας της.

Lupita Nyong'o

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς:

[gallery-718248]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.