CELEBRITIES STAR LOOKS

Oscars 2018: Η Emma Stone έκανε την έκπληξη στο red carpet και φόρεσε παντελόνι


Αφροδίτη Σακκά

5 Μαρτίου 2018

000-11w5vl.jpg

Σε περίπτωση που δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο σπάνιο είναι να βλέπει κανείς παντελόνι στα Oscars, οι χρήστες του internet αποδεικνύουν πως ο ενθουσιασμός δεν είναι μόνο δικός μας.

Η Stone, που είχε πάρει το Oscar Καλύτερης Ηθοποιού για το La La Land το 2017, αντάλλαξε τα χαρακτηριστικά κοκκινο-πορτοκαλί χείλια της και απαλές χάλκινες μπούκλες της για ένα ουδέτερο ροζ κραγιόν και ίσια μαλλιά. Όταν στην εξίσωση βάζουμε και το colour-blocking look της, μπορούμε με ευκολία να πούμε πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Emma Stone στη gallery.

[gallery-718287]

Βέβαια, οι εκπλήξεις της Emma Stone δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η ηθοποιός αργότερα ανέβηκε στη σκηνή των 90ων Academy Awards για να παρουσιάσει το βραβείο Καλύτερου Σκηνοθέτη. Κατά τη διάρκεια του λόγου της, η ηθοποιός ανέφερε την μεγάλη ιστορία της ανδρικής κυριαρχίας στην κατηγορία. Η Greta Gerwig με το Lady Bird ήταν η μοναδική γυναίκα υποψήφια για το βραβείο σκηνοθεσίας φέτος, μαζί με τους  Christopher Nolan (Dunkirk), Jordan Peele (Get Out), Paul Thomas Anderson (Phantom Thread) και Guillermo Del Toro (The Shape of Water). Πριν αρχίσει να διαβάζει τους υποψήφιους, η Stone είπε: "Αυτοί οι τέσσερις άντρες -και η Greta Gerwig- δημιούργησαν τα δικά τους αριστουργήματα τη φετινή χρονιά". Και το κοινό αντέδρασε με ένα τεράστιο χειροκρότημα:

H Gerwig είναι μόνο η πέμπτη γυναίκα στην ιστορία που ήταν υποψήφια για σκηνοθεσία στα Oscars, μετά τις Lina Wertmüller (Seven Beauties), Jane Campion (The Piano), Sofia Coppola (Lost in Translation) και Kathryn Bigelow (The Hurt Locker), σύμφωνα με το Variety. Είτε το σχόλιο της Emma Stone ακούστηκε πραγματικά είτε όχι, ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες γυναίκες σκηνοθέτες να είναι υποψήφιες για Oscar τα επόμενα χρόνια.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού των Oscars 2018

[gallery-718284]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.