CELEBRITIES STAR LOOKS

Το απλό και τόσο κομψό χτένισμα που επιλέγει η Olivia Palermo το τελευταίο διάστημα


TSVIGKOU

8 Μαρτίου 2018

26872526-201423367261771-6176390261317304320-n.jpg

Η Olivia Palermo έκανε το color combo της χρονιάς

 

 

Τα τελευταία χρόνια η Olivia έχει ενδώσει στο κλασσικό και τόσο stylish καρέ. Στις περισσότερες εμφανίσεις της επιλέγει ίσια μαλλιά, ενώ κάνει τη χωρίστρα στη μέση.

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Στα τελευταία instagram uploads παρατηρούμε ότι η ίδια επιλέγει ένα χτένισμα που μας θυμίζει κάτι από τα παιδικά μας χρόνια. Δύο πλεξίδες, δεξιά και αριστερά στα μαλλιά της κοσμούν το chic καρέ της. Ένα look παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα τόσο κομψό που ταιριάζει απόλυτα στην αγαπημένη μας fashionista.

 

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Το συγκεκριμένο χτένισμα επέλεξε και για το πάρτι γενεθλίων της. Σε συνδυασμό με το smokey look και την τονισμένη με bronzer επιδερμίδα της, το χτένισμα της ταίριαζε απόλυτα και η αλήθεια είναι ότι μας έβαλε σε σκέψεις να το δοκιμάσουμε κι εμείς, την επόμενη φορά που θέλουμε ένα πιο εντυπωσιακό hairlook.

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το neutral makeup style που επιλέγει η Olivia Palermo και της ταιριάζει απόλυτα. Τολμήστε να αντιγράψετε το makeup αλλά και το χτένισμά της.

[gallery-718128]

Δείτε ακόμη ποιες τσάντες λατρεύει η Olivia!

[gallery-717316]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.