Αυτό το προϊόν χρησιμοποιούσε η Frida Kahlo για τα φρύδια της

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018
014-50202014.jpg

Οι πλεξίδες της, τα λουλούδια στα μαλλιά της, το έντονο κραγιόν και τα floral ρούχα είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά, ωστόσο τα φρύδια αποτελούν το σήμα κατατεθέν στο look της.

Ένα χαρακτηριστικό που σήμερα πολλές από εμάς θέλουμε να αντιγράψουμε, αφού τα πυκνά, έντονα φρύδια είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην ομορφιά.

Και επιτέλους αποκαλύφθηκε το προϊόν που χρησιμοποιούσε η Frida Kahlo. Ναι, αυτό το τόσο έντονο, πυκνό σχήμα φρυδιών δεν ήταν μόνο φυσικό, η ίδια το τόνιζε με μολύβι ματιών της εταιρείας Revlon. Αυτό το θρυλικό προϊόν μακιγιάζ θα βρίσκεται στην V&A έκθεση που θα γίνει προς τιμήν της.

Σύμφωνα με το "The Guardian", η έκθεση θα περιλαμβάνει περισσότερα από 200 προσωπικά αντικείμενα της Frida συμπερολαμβανομένων κοσμημάτων, ρούχων, το πρόσθετο πόδι της και το αγαπημένο της ρουζ στην απόχρωση 'Everything's Rosy'.

Δείτε αντικείμενα της Frida που αποκαλύφθηκαν 50 χρόνια μετά

Το συγκεκριμένο μολύβι ματιών δε βρίσκεται πλέον σε παραγωγή, ωστόσο αν θέλετε κι εσείς τόσο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε ένα μολύβι φρυδιών όπως αυτά που σας παρουσιάζουμε στην gallery που ακολουθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα