Λαχταριστές πατάτες στο φούρνο με προβολόνε

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
double-cheese-mashed-potatoes-pic-1-of-1.jpg

Υλικά

2 μεγάλες πατάτες

Τυρί προβολόνε

Ελαιόλαδο ή βούτυρο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Στη συνέχεια τις βράζουμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό για περίπου 10 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος τις βγάζουμε από τη φωτιά και βουτυρώνουμε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, από πάνω τις φέτες από το τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για  περίπου 15 λεπτά. Αν θέλουμε προσθέτουμε και τριμμένη παρμεζάνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα