Υλικά
270 γραμμάρια κολοκύθα κομμένη σε κύβους
150 γραμμάρια λάδι
3 αυγά
220 γραμμάρια ζάχαρη
250 γραμμάρια αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
80 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
1 πορτοκάλι τη φλούδα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κολοκύθα με το λάδι ώστε να έχουμε μια κρέμα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τρίμμα από τη φλούδα πορτοκαλιού και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα κολοκύθας, το αλεύρι και τη μαγιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο τέλος ρίχνουμε και τα κομματάκια σοκολάτας. Βάζουμε τη ζύμη σε μια φόρμα για κέικ και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 55 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.