
Υλικά
200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
120 γραμμάρια αποξηραμένα δαμάσκηνα
50 γραμμάρια αμύγδαλα
40 ml νερού
Εκτέλεση
Ξεκινάμε κόβοντας τα αμύγδαλα σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια βάζουμε τα δαμάσκηνα στο μπλέντερ μαζί με 40-50 ml νερό και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές και κρεμώδες μίγμα. Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ μαζί με τα αμύγδαλα και τη βρώμη και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Πλάθουμε τα μπισκότα σε μπάλες και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με φύλλο ψησίματος αφήνοντας χώρο μεταξύ τους. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.