
Υλικά
240 γραμμάρια αλεύρι
3 αυγά
180 γραμμάρια γιαούρτι 2%
160 γραμμάρια ζάχαρη
60 γραμμάρια αραβοσιτέλαιο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 φακελάκι βανίλια
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη με ένα σύρμα. Προσθέτουμε τη βανίλια, το αραβοσιτέλαιο και στη συνέχεια το γιαούρτι και συνεχίζουμε να κτυπάμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το ξύσμα λεμονιού και το μπέικιν πάουντερ. Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30/40 λεπτά.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.