Σήμερα φτιάχνουμε το πιο εύκολο σπιτικό παγωτό με πραλίνα φουντουκιού

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
fa1a0e5d5b8ef10b23c18a4dc90b9ec41e47cb05.jpg

Υλικά

 425 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος

250 γρ. πραλίνα φουντουκιού

50 γρ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την πραλίνα. Την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος τη χτυπάμε στο μίξερ μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα. Στη συνέχεια ενώνουμε τα δυο μίγματα και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες.