Υπέροχη συνταγή για να την απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά
360 γρ. κεφίρ (γάλα που έχει υποστεί ζύμωση)
300 γρ. αλεύρι 00
160 γρ. σοκολάτα
150 γρ. αλεύρι βρώμης
60 γρ. μαλακό βούτυρο
15 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και την βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα αλεύρια και τη μαγειρική σόδα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το κεφίρ και το βούτυρο, συνεχίζοντας να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα τα αλεύρια και ζυμώνουμε με τα χέρια. Τέλος πλάθουμε το ψωμί και το ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά.
Photo credits: https://www.lacucinaitaliana.it/ricette
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.