Υλικά
- Φακές
 - Λάχανο κόκκινο
 - Πράσινο μήλο
 - Παντζάρια
 - Φέτα
 - Καρύδια
 - Ελαιόλαδο και βαλσάμικο
 
Εκτέλεση
Βράζουμε για 20 λεπτά τις φακές για να μείνουν τραγανές και τις σουρώνουμε. Τις περιχύνουμε με ξύδι και τις αφήνουμε να σταθούν. Κόβουμε τα λαχανικά μας και τρίβουμε φέτα. Κόβουμε το μήλο σε κύβους και τα ανακατεύουμε όλα. Από πάνω βάζουμε ελαιόλαδο και βαλσάμικο και τρίβουμε μερικά καρύδια.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της