COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Nαπολιτέν: H αυθεντική συνταγή


27 Ιουλίου 2015

Υλικά • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο • 3 ώριμες μεγάλες ντομάτες ή 1 κονσέρβα ντοματάκια αποφλοιωμένα • 1 σκελίδα σκόρδο • 1 πρέζα ζάχαρη • 1 κουταλάκι ρίγανη • 1 κουταλάκι βασιλικός αποξηραμένος • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο για λίγα λεπτά. Προσθέτετε την ντομάτα, τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο. Ανακατεύετε καλά και χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει για να δέσει. Εκεί βρίσκεται και το μυστικό αυτής της συνταγής. Τα υλικά θέλουν χρόνο στο μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Προτιμήστε να τη συνδυάσετε με spaghetti και τριμμένη παρμεζάνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.