Ρύζι με μοτσαρέλα και ντομάτα

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Υλικά: 

  • 250 γραμμάρια ρύζι
  • 350 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
  • 300 γραμμάρια νερό
  • 200 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • 2 φέτες παρμεζάνα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το ρύζι και το τσιγαρίζουμε μαζί με το σκόρδο για λίγα λεπτά, αν θέλουμε σβήνουμε με λευκό κρασί, και προσθέτουμε το νερό. Το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το ρύζι προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και τη παρμεζάνα. Αν θέλουμε ρίχνουμε και λίγη ρίγανη. Καλή απόλαυση.