COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και μουστάρδα


16 Ιανουαρίου 2018

aabad10a265f82cb7699816cf2e85191.jpg

Υλικά για 4 άτομα

  •  4 μπριζόλες χοιρινές
  • 1 λεμόνι
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ή 1 κουταλιά σκόνη σκόρδου
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ρίξτε τα στο ταψί με τις μπριζόλες. Αφήστε το ταψί σας για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς. Ανά 20 λεπτά με ένα κουτάλι ραντίζετε τις μπριζόλες με τα ζουμιά που υπάρχουν στο ταψί.
Ψήστε όσο χρειάζεται μέχρι να ροδίσουν και εσωτερικά. (30-45 min)

Καλή σας απόλαυση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.